Bols de maïs avec chili

servings icon
servings
8
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
Moins de 15 minutes
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
Moins de 30 minutes

Ingredients

  • 1 conserve (323 g) de pâte à biscuit réfrigéré au maïs doré pâte à Biscuits de campagne réfrigérée
  • 2 conserves (425 g) de chili STAGG® Classique

Directions

  1. Préchauffer le four à 350°F. Faire 8 boules de papier aluminium (3 1/2 pouces) en écrasant légèrement 8 feuilles d’aluminium (25x12 pouces). Aplatir légèrement les boules avec la paume de la main. Placer les boules d'aluminium sur une grande plaque de cuisson.
  2. Diviser la pâte en 8 biscuits. Rouler chaque biscuit jusqu'à l’obtention d’un cercle de 5 1/2-pouces. Déposer 1 biscuit sur chaque boule travailler la pâte légèrement pour quelle prenne forme autour de la boule. (La pâte ne doit pas toucher la plaque à cuisson.)
  3. Cuire les “bols” au four de 15 à 18 minutes ou jusqu'à qu'ils soit dorés. Retirez délicatement les bols du papier d'aluminium.
  4. Pendant ce temps, dans une grande casserole, faire cuire le chili jusqu'à ce qu’il soit bien chaud. Mettre 1/2 tasse de chili dans chaque bol. Garnir de crème sure, de fromage cheddar râpé et d'oignons verts tranchés, si désiré.

Soufflé au fromage, au chili et au poulet Ranch House

servings icon
servings
8
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
Moins de 30 minutes
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
1 heure

Ingredients

  • 3 cuillères à soupe (90 ml) de beurre
  • 2 cuillères à soupe (16 g) de farine tout usage
  • 1/2 cuillère à thé (2 g) de sel
  • 1/2 cuillère à thé (2 g) de moutarde sèche ou de moutarde épicée
  • 1/2 cuillère à thé (2 g) de poivre rouge moulu (poivre de Cayenne)
  • 1/2 cuillère à thé (2 g) de noix de muscade moulue
  • 1 tasse (125 g) de lait évaporé
  • 1 conserve (425 g) de chili STAGG® Poulet Mode Du Sud-Ouest
  • 1/2 tasse (60 g) de fromage Cheddar râpé
  • 3 gros œufs, séparés

Directions

  1. Préchauffer le four à 350 ° F. Beurrer un plat à soufflé de 1.5 L.
  2. Dans une casserole, faire fondre le beurre. Ajouter la farine, le sel, la moutarde, le poivre de Cayenne et la muscade. Mélanger jusqu'à consistance lisse. Ajouter graduellement le lait évaporé et cuire en remuant à feu moyen jusqu'à épaississement. Ajouter le chili et le fromage, retirer du feu. Remuer jusqu'à ce que le fromage soit fondu.
  3. Dans un petit bol, battre les jaunes d'œufs. Verser lentement le mélange de jaunes d'œufs dans le mélange de chili, en remuant vivement. Dans un autre bol, battre les blancs d'œufs jusqu'à formation de pics fermes. Incorporer délicatement le mélange de chili dans les blancs d'œufs.
  4. Verser le mélange dans un plat à soufflé. Cuire au four de 35 à 40 minutes ou jusqu'à que le soufflé soit gonflé et doré.

Trempette au chili et au levain

servings icon
servings
8 +
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
Moins de 15 minutes
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
1 heure

Ingredients

  • 1 petite miche de pain au levain
  • 1 conserve (425 g) de chili STAGG® Chili
  • 4 oz (225 g) fromage à la crème
  • 1 petit oignon, haché
  • 2 petites tomates, en tranches
  • 6 oignons verts, tranchés

Directions

  1. Préchauffer le four à 300º F.
  2. Trancher le tiers supérieur du pain. Retirer la mie du milieu du pain; réserver le tout.
  3. Dans une casserole, chauffer le chili et le fromage à la crème à feu moyen jusqu'à que le fromage à la crème soit fondu. Ajouter l'oignon haché. Verser le mélange dans le bol de pain.
  4. Cuire la trempette pendant 30 minutes. Retirer du four et garnir avec les tomates. Cuire de 5 à 8 minutes de plus. Garnir avec les oignons verts. Déchirer le haut de la miche en morceaux, déposer autour du bol et utiliser pour tremper.

Macaroni au fromage et au chili

servings icon
servings
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
1 heure

Ingredients

  • 4 tasses (225 g) de macaronis non cuits
  • 1 conserve (425 g) de chili STAGG®
  • ½ tasse (130 g) de salsa épaisse
  • 1 poivron vert moyen haché
  • 1 c. à soupe (8 g) de poudre de chili
  • 2 tasses (250 g) de fromage Monterey Jack marbré râpé, divisées

Directions

  1. Préchauffer le four à 350 °F. Beurrer légèrement un plat de 2,5 L allant au four. Cuire les macaronis en suivant les directives de l'emballage; égoutter. Déposer dans un grand bol.
  2. Incorporer le chili, la salsa, le poivron vert et la poudre de chili aux macaronis et bien mélanger. Ajouter 1 ½ tasse de fromage et bien mélanger. Déposer dans la casserole beurrée. Saupoudrer de la demi tasse restante de fromage.
  3. Cuire de 30 à 35 minutes ou jusqu'à ce que tout soit bien chaud et que le fromage soit fondu et légèrement bruni.
 

Chili Mac ‘n’ Cheese Bake

servings icon
servings
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
1 Hour

Ingredients

  • 4 cups (225g) uncooked macaroni
  • 1 (425 g) can STAGG® Chili
  • ½ (130 g) cup thick & chunky salsa
  • 1 medium green pepper, chopped
  • 1 tablespoon (8 g) chili powder
  • 2 cups (250 g) shredded marble Jack cheese, divided

Directions

 
  • Heat oven to 350°F. Lightly grease 2 ½-quart baking dish. Cook macaroni according to package directions; drain well. Pour into large bowl.
  • Toss chili, salsa, green pepper and chili powder with macaroni until well mixed. Stir in 1 ½ cups cheese. Spoon into prepared casserole. Top with remaining 1/2 cup cheese.
  • Bake 30 to 35 minutes or until hot and cheese is melted and lightly browned.
 

Sourdough Chili Dip

servings icon
servings
8+
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
Under 15 Minutes
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
1 Hour

Ingredients

  • 1 small round loaf sourdough bread
  • 1 425 g can STAGG® Chili
  • 4 ounces (225 g) cream cheese
  • 1 small onion, chopped
  • 2 small tomatoes, sliced
  • 6 green onions, sliced

Directions

  1. Heat oven to 300ºF.
  2. Gently remove soft bread from bottom two-thirds to form a bowl; taking care to not make holes. Transfer to a rimmed baking sheet. Reserve the top of the loaf.
  3. In saucepan, heat chili and cream cheese over medium heat until cream cheese melts. Stir in chopped onion. Pour chili mixture into bread bowl.
  4. Bake dip 30 minutes. Remove from oven; top with tomatoes. Bake 5 to 8 minutes longer. Top with green onions. Tear top of bread into pieces; place around loaf for dipping.

Ranch House Chicken Chili and Cheese Soufflé

servings icon
servings
8
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
Under 30 Minutes
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
1 Hour

Ingredients

  • 3 tablespoons (90 mL) butter
  • 2 tablespoons (16 g) all-purpose flour
  • 1/2 teaspoon (2 g) salt
  • 1/2 teaspoon (2 g) dry mustard or spicy mustard
  • 1/2 teaspoon (2 g) ground red pepper (cayenne)
  • 1/2 teaspoon (2 g) ground nutmeg
  • 1 cup (125 g) evaporated milk
  • 1 (425 g) can STAGG® Southwest Style Chicken Chili
  • 1/2 cup (60 g) grated Cheddar cheese
  • 3 large eggs, separated

Directions

  1. Heat oven to 350°F. Grease 1 1/2-quart soufflé dish.
  2. In saucepan, melt butter. Add flour, salt, mustard, cayenne and nutmeg; stir until smooth. Gradually add evaporated milk; cook and stir over medium heat until thickened. Add chili and cheese; remove from heat. Stir until cheese is melted.
  3. In small bowl, beat egg yolks. Slowly pour egg yolk mixture back into chili mixture, stirring briskly. In separate bowl, beat egg whites until stiff peaks form. Carefully fold chili mixture into egg whites.
  4. Pour chili mixture into soufflé dish. Bake 35 to 40 minutes or until soufflé is puffed and golden.

Golden Corn Bowls with Chili

servings icon
servings
8
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
Under 15 Minutes
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
Under 30 Minutes

Ingredients

  • 1 can (323 g) refrigerated golden corn biscuit dough
  • 2 (425 g) cans STAGG® Classique Chili

Directions

  1. Heat oven to 350°F. Make 8 (3 1/2-inch) balls of aluminum foil by slightly crushing 8 (25x12-inch) pieces foil. Flatten balls slightly with palm of hand. Place foil balls on large baking sheets.
  2. Separate dough into 8 biscuits. Roll each biscuit to 5 1/2-inch circle. Place 1 biscuit over each foil ball, shaping biscuit gently to fit around ball. (Dough should not touch baking sheets.)
  3. Bake "bowls" 15 to 18 minutes or until golden brown. Carefully remove chili bowls from foil.
  4. Meanwhile, in large saucepan, cook chili until heated thoroughly. Ladle 1/2 cup chili into each corn bowl. Top with sour cream, shredded Cheddar cheese and sliced green onions, if desired.

Dynamite Hot Seven-Layer Casserole

servings icon
servings
6
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
Under 15 Minutes
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
1 Hour

Ingredients

  • 1 cup (185 g) long-grain white rice
  • 1 cup (125 g) frozen whole kernel corn, thawed
  • 1 8-ounce can (225 g) stewed tomatoes, drained
  • 1/2 (2 g) teaspoon salt
  • 1/4 (1 g) teaspoon pepper
  • 1 8-ounce can (225 g) tomato sauce
  • 3/4 cup (175 mL) water
  • 1/2 cup (80 g) finely-chopped green onions
  • 1/2 cup (80 g) chopped green bell pepper
  • 1 425 g can STAGG® Dynamite Hot Chili

Directions

  1. Heat oven to 350°F.
  2. In 2-quart casserole, layer rice, corn and stewed tomatoes; sprinkle with salt and black pepper. Pour 1/2 can tomato sauce and 1/2 cup water over first layer. Top with onions, bell pepper and chili. Pour remaining can tomato sauce and 1/4 cup water over chili. Cover; bake 45 minutes.

Cincinnati-Style Chili Spaghetti

servings icon
servings
6
calories icon
Calories per Serving
prep time icon
Prep Time
15 Minutes
cook time icon
Cook Time
total time icon
Total Time
30 Minutes

Ingredients

  • 227 grams spaghetti, uncooked
  • 1 (425 g) can STAGG® Chili
  • ½ cup (62 g) shredded Cheddar cheese
  • ¼ cup (40 g) finely chopped red onion
  • Garnish: chopped fresh parsley leaves

Directions

  1. Cook spaghetti according to package directions; drain and keep warm.
  2. Heat chili in microwave on HIGH 3 to 5minutes or until heated through.
  3. Spoon chili over spaghetti, top with onions and cheese. Garnish with chopped fresh parsley, if desired.